Eurospirit 2005
God's Spirit over Europe
HOME
EUROSPIRIT 2006
POSTER 2006
PROGRAMMA CONFERENTIE
PRAISE & WORSHIP
PARKEREN / ROUTE / HOTELS
ONZE VISIE
OUR VISION
FOTO's EUROSPIRIT 2005
REAKTIES/GETUIGENISSEN
ARTICLES / STUDIES
Art. Bert Panhuise
Art. Arjan Knevel
Arjan & Efi bezoeken TBN
Gastschrijvers
Abortion/abortus
Israël & Jewish people
Herstel van Israël
Israel en Europa
Europa zonder God?
Europe without God?
Tithing / Tienden
enneagram OK?
Kingdom now??
Koninkrijk Nu ??
Koninkrijk NU 2
The Passion of the Christ
Aanslagen
Nieuwe wereld orde
Gregg Montella
Narnia
Narnia (English)
Vloek of Zegen
USHERS / ORDEWERKERS
ALLES KIDS / KINDERWERK
PARTNERS
TELEVISIE (+schema Eurospirit)
TELEVISION TBN
VERSLAG EUROSPIRIT 2005
FOTO's EUROSPIRIT 2004
VIDEO / DVD
NEWS
JESUS IS LORD
NIEUWS
LINKS

 

Door: Franklin ter Horst

De ‘Groten der aarde’ spreken.

Opnieuw is de wereld getuige geweest van het werk van nietsontziende moslimextremisten die onder het   schreeuwen van ‘Allah is de grootste’, onschuldigen op beestachtige wijze de dood injagen.De draaiboeken van wijlen Yasser Arafat, hoe onschuldigen op te blazen’ functioneren niet alleen in Israël en Irak, maar nu ook op Europese bodem.  In Israël weten ze er alles van.In een wereldwijde uiting van solidariteit veroordeelden de Wereldleiders de aanslagen als barbaars, weerzinwekkend en verachtelijk, en zwoeren samenwerking om de terroristen te achterhalen. Ook de Britse leider Tony Blair noemde de aanslagen barbaars.

,,De mensen die deze vreselijke daad verricht hebben, laten met terreur hun waarden kennen”, aldus Blair. Dergelijke uitspraken heeft hij nooit gedaan m.b.t het vermoorden van onschuldige Israëlische burgers door ‘Palestijnse’ terroristen. Ergo: hij stuurde zijn minister van BZ Jack Straw, de man die Israël’s premier Ariël Sjaron, al eens het ‘kankergezwel’ van het Midden Oosten noemde, naar Ramallah om een krans te leggen op het graf van aartsterrorist Yasser Arafat. Tony Blair vergeleek Israël al eens met Irak onder het bewind van Saddam Hoessein en vind dat er nu eindelijk eens een basis moet worden gelegd voor een Palestijnse staat gebaseerd op de grenzen van voor de juni-oorlog van 1967 ".

De Londense burgemeester Ken Livingstone noemt de aanslagen,, massamoord”, gepleegd door terroristen die,, willekeurige slachtpartijen” willen aanrichten. ,,Dat is geen ideologie, niet eens een geperverteerd geloof, het is massamoord” aldus Livingstone. Maar hij heeft nooit zijn verontwaardiging uitgesproken voor de,,massamoord” van ‘Palestijnse’ terroristen op Israëlische burgers

Nu Engeland zelf met islamitische zelfmoordenaars te maken heeft, spreken ze plotseling van barbaarse aanslagen. Verschillende bronnen melden dat de aanslagen in de Londense ondergrondse en op de dubbeldekker, het werk is geweest van 4-5 zelfmoordterroristen. Tenminste één van hen zou gebruik hebben gemaakt van een zogenaamde ‘smerige bom’. Het is bekend dat dit soort bommen een enorme hitte veroorzaken en dat zou de reden zijn waarom reddingswerkers de tunnels van de ondergrondse nog niet in kunnen. Op 8 december 2003 dreigde Al-Qaeda al Londen met een ‘smerige bom’te zullen treffen. Een groep die zichzelf noemt Abu Hafs al-Masri Brigades, heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslagen opgeëist. Zij waren naar eigen zeggen ook verantwoordelijk voor de aanslagen in Istanboel in 2003 waarbij 25 doden vielen en in Madrid waarbij 191 doden te betreuren waren. “Vandaag was Londen aan de beurt, de stad van de ongelovigen, en morgen zullen onze mujahedeen opnieuw van zich laten horen” aldus een verklaring van de groep op internet. 

Premier Balkenende reageerde geschokt op de aanslagen. Volgens hem zijn de aanslagen “doelbewust geregisseerd en moeten we vastberaden doorgaan met onze strijd tegen terreur overal in de wereld” Dit komt uit de mond van de man die nog niet zo lang geleden een krans heeft laten leggen op het graf van de grootste terrorist aller tijden, Yasser Arafat. De VN-kliek kwam met een resolutie waarin de Londense aanslagen werden veroordeeld. De VN heeft NOOIT een dergelijke resolutie aangenomen waarin de Palestijnse terreur tegen Israël is veroordeeld. De Verenigde Naties zijn al jaren een steunpilaar van de islamitische bendes die de bevolking van Israël tiranniseren. Het is één van de wereldwijde ‘lobbyclubs’ die Israël’s bestaan willen vernietigen. De Algemene Vergadering van de VN heeft nog nooit een resolutie aangenomen die ging over het staken van de ‘Palestijnse’terreur.  Israël wordt voortdurend door de VN-kliek overbelicht en loopt het met de (ruim 500) resoluties die ALLEEN Israël veroordelen de spuigaten uit.

De leiders van de G8 hebben tijdens hun bijeenkomst in het Schotse Gleneagles, besloten 3 miljard dollar beschikbaar te stellen voor de ‘Palestijnse’ Autoriteit te beginnen eind 2005 tot 2009. Islamitische terreur loont! Abu Mazen en zijn trawanten weigeren de corruptie aan te pakken, de terreurgroepen te ontmantelen, en de dagelijkse haatprediking jegens Israël op de PA-tv te stoppen. Deze donatie volgt op de miljarden die tot dusver al zijn overgemaakt, geld dat is verdwenen in de zakken van wijlen Yasser Arafat en corrupte ‘Palestijnse’ ambtenaren, en grotendeels is gebruikt voor financiering van de terreur tegen Israël. De gift van de G8 geeft de islamitische terroristen legimiteit door te gaan met het vermoorden van onschuldigen.Tony Blair zegt dat het geld bestemd is voor de opbouw van de infrastructuur van de toekomstige ‘Palestijnse’ staat zodat twee staten, Israël en Palestina, twee volken en twee religies zij aan zij in vrede kunnen leven, aldus Blair op 8 juli.  Een terreurstaat in het hart van Israëls thuisland. De Britse leider maakt al jaren scheiding tussen de terreur van islamitische bendes die onschuldige Israëlische burgers vermoorden, en de internationaal opererende moslimterroristen.

 De leiders van de G8 geloven dat het geven van support aan terroristen de juiste weg is de terreurdreiging te beëindigen. Het geven van geld aan Mazen en zijn bende zal alleen maar leiden tot meer doden onder de Israëlische bevolking. Volgens een onderzoek van de Universiteit van Haifa heeft 22% van Israëls bevolking een familielid of een vriend of bekende verloren door ‘Palestijnse’ terreur. Sinds september 2000 is 12% van de Israëli’s getuige geweest van een terreuraanslag of erbij betrokken geweest, gewond geraakt of gedood. Waar blijven de reacties van de ‘groten der aarde’ nu deze week een van Allah bezetene zich heeft opgeblazen in Netanya in Israël, en daarbij 5 onschuldigen de dood heeft ingejaagd? En wat te denken van de zelfmoordenaar die zich deze week in Irak opblies waarbij 27 doden te betreuren waren, waaronder ca 25 kinderen? Waar blijft Balkenende nu met zijn reactie?

In een reactie op de aanslagen in Londen werd er weer volop feest gevierd in de straten van Gaza en in sommige andere delen van de gebieden die onder controle staan van de ‘Palestijnse’ Autoriteit. Een radiostation in Gaza verwelkomde de moordaanslagen met de opmerking “blessed acts”. “De geluiden van vreugde waren te horen in Londen” aldus een prediker in een moskee.

Het Israëlisch-Palestijns conflict wordt dikwijls gebruikt als excuus voor islamitische terrorisme tegen de rest van de wereld. De wereldleiders gaan er volledig aan voorbij, maar de islamitische terreur is niets anders dan een religieuze oorlog van Allah’s aanhangers tegen wat zij ‘de ongelovigen’ noemen. Het islamitische terrorisme heeft niets te maken met armoede, zoals de ‘Groten der aarde’ons willen doen geloven. De aanslagen in Madrid en Londen zijn slechts het begin van een terreurgolf die de aanslagen in Israël in de schaduw zullen stellen. De donatie van 3 miljard dollar aan de corrupte terreurleiders in Ramallah laat nog eens zien dat de wereld van vandaag geregeerd wordt door een stelletje dwaalgeesten.

 In Nederland radicaliseren moslimjongeren op scholen, waar ze proberen hun geloof in Allah aan anders denkenden op te dringen. Terroristen worden door Nederlandse rechters wegens gebrek aan bewijs vrijgelaten, terwijl ze rondlopen met plattegronden van eventuele doelen. CDA Minister Donner van Justitie zegt dat er na de aanslagen in Londen er op dit moment geen verhoogd risico is van terreuraanvallen op Nederlandse bodem. Er wonen een miljoen legale en illegale moslims in Nederland waarvan een deel in moskeeën wordt geďnstrueerd hoe te handelen in tijden van oorlog. Er bevinden zich naar schatting 5000 moslimstrijders in Nederland De invloed van moslimorganisaties op Nederlandse scholen is onmiskenbaar. Bij tenminste tien van de 32 moslimscholen worden extremistische ideeën in hun lesstof verwerkt. Ook worden er opruiende teksten tegen alle niet-moslims verspreidt. Vijf islamitische basisscholen zouden volgens onderzoek, banden hebben met radicaal- islamitische organisaties en financieel ondersteund worden door Saoedi-Arabië. Die banden bestaan uit financiële steun of uit leden in het schoolbestuur die ook lid zijn van de terreurorganisatie Hamas en de Egyptische Moslimbroederschap. Ook zijn er docenten actief met een radicaal-islamitische grondslag. Zij zijn gekant tegen de integratie van moslims in de Nederlandse samenleving.
In de Nederlandse grote steden wonen 10 keer meer moslims dan wedergeboren christenen.
Als mensen denken dat dit geen invloed heeft op het geestelijke klimaat in die steden, is men erg naief...

Bronnen: One Jerusalem, 8 juli 2005. Middle East Newsline, 10 juli 2005.Israel Today Newsletter, 10 juli 2005.Zions Cry News, 9 en 13  juli 2005.Jerusalem Newswire, 10 juli 2005 “Playing into terrors’hand”. Arutz-7 Israel National News, 12 juli 2005.

Met vriendelijke groet.